18 вересня 2017
До уваги юридичних осіб – клієнтів малого та середнього бізнесу!

Інформуємо вас про те, що з 02 жовтня 2017 року Укрексімбанк переходить на розрахункове обслуговування в рамках тарифних Бізнес-пакетів «Стандартний» та «Безлімітний».

Вартість тарифного пакета «Стандартний» становитиме 250 гривень на місяць, що включає:

1. Відкриття та обслуговування поточного рахунку.
  2. Встановлення та обслуговування системи «Клієнт-Банк».
  3. Обслуговування міжнародної корпоративної платіжної картки MasterCard BusinessSmart або Visa Business Smart протягом двох років.
  4. Усі платежі по системі АТ «Укрексімбанк» до 16:00 у національній валюті в електронному форматі.
  5. 60 платежів за межі системи АТ «Укрексімбанк» до 16:00 у національній валюті в електронному форматі (починаючи з 61-го платежу вартість кожного наступного платежу становитиме 2,50 грн.).

У випадку, якщо підприємство здійснює більше 200 платежів на місяць, Укрексімбанк пропонує оформити тарифний пакет «Безлімітний», вартість якого становить 600 грн. на місяць та включає в себе необмежену кількість платежів у національній валюті до 16:00 в електронному форматі.

Також звертаємо вашу увагу на те, що з 02 жовтня 2017 року змінюється вартість таких операцій:

• здійснення переказів в іноземній валюті – встановлюється на рівні 0,25% від суми, мін. 25 USD, макс. 300 USD;
  • платежі податків до бюджету і збори/страхові внески до державних цільових фондів після 16:00 – встановлюється на рівні базових тарифів за здійснення переказів у національній валюті за документами, отриманими АТ «Укрексімбанк» після 16:00 (документи в електронному вигляді – 0,1% від суми, мін. 10 грн., макс. 100 грн.; документи на паперових носіях – 0,1% від суми, мін. 20 грн., макс. 300 грн.).

У разі виникнення запитань або для отримання додаткової інформації, просимо звертатися до менеджера Укрексімбанку, який відповідає за роботу з Вашим підприємством.

Сподіваємося на розуміння та подальшу плідну співпрацю!