24 квітня 2017
Укрексімбанк визнано кращим у номінації «Обслуговування юридичних осіб»

Державна фінустанова увійшла до 50 провідних банків України 2017 року

«Державний експортно-імпортний банк України» став переможцем у номінації «Обслуговування юридичних осіб» в рамках церемонії Financial Club Awards–2017. Під час цього урочистого заходу було названо ТОП-50 кращих фінансових установ – лідерів фінансового ринку України, яких протягом кількох місяців уважно оцінювали провідні експерти ринку, після чого шляхом голосування було обрано переможців у кожній із номінацій.

«Від імені усього кількатисячного колективу Укрексімбанку ми вдячні за таке визнання та високу довіру. Для нас це надзвичайно почесно та відповідально. Крім того, саме підтримка підприємств великого, середнього та малого бізнесу, а особливо задіяних у сфері зовнішньоекономічної діяльності, і є сьогодні пріоритетною для державного банку. І ми й надалі робитимемо усе можливе, щоб Укрексімбанк тримав високу марку довіри українців, забезпечував стабільність фінансової системи та зміцнював позитивний імідж нашої сильної та непереможної держави на міжнародній арені, – зазначив Валерій Шурхал, начальник Управління інвестиційного банкінгу Укрексімбанку. – Також зазначу, що подібні церемонії допомагають нам, банкірам, завжди бути у формі та пам’ятати про те, що за нами пильно спостерігають не лише клієнти та рейтингові агентства, але й авторитетні об’єднання фінансових експертів».

За словами членів журі, під час розрахунку рейтингу у номінації «Обслуговування юридичних осіб» до уваги було взято наступні критерії: середня (протягом року) відсоткова ставка, що нараховується на залишок на поточному рахунку; вартість відкриття поточного рахунку; час на відкриття поточного рахунку; вартість обслуговування у системі «Клієнт-Банк»; можливість встановлення клієнту платіжного терміналу; можливість надання клієнту Інтернет-еквайрингу та його вартість; кількість відкритих рахунків юридичних осіб; співвідношення кількості операційних співробітників банку та кількості відкритих рахунків юросіб; співвідношення кількості відкритих юросіб та кредитного портфелю юросіб тощо.

Крім того, Укрексімбанк увійшов до переможців рейтингу у номінаціях «Овердрафти» (для юридичних осіб) та «Зарплатні проекти» (для фізичних осіб).

Публічне акціонерне товариство «Державний експортно-імпортний банк України» – універсальна фінансова установа, 100% статутного капіталу якої належать державі. Незмінно входить до групи найбільших банків України, має найрозгалуженішу в країні мережу банків-кореспондентів.

АТ «Укрексімбанк» успішно співпрацює з такими провідними міжнародними фінансовими організаціями, як МБРР, ЄБРР, ЄІБ, NIB, IFC, з великими іноземними банками та фінансово-кредитними інститутами. Завдяки бездоганній репутації на міжнародних фінансових ринках та позитивним результатам багаторічної діяльності в галузі експортного фінансування банк досяг визнання як прямий позичальник та гарант 36 провідними експортно-кредитними агенціями світу. Додаткова інформація: www.eximb.com